Partners

Top-Result

Een sterke samenwerking en motivatie van mensen is voor Top-Result de basis voor resultaat en groei.

De wereld verandert, technologische ontwikkelingen, snel veranderende omgevingsfactoren. Klanten hebben steeds hogere eisen. Flexibiliteit en Maatwerk staat hierin centraal. Top-Result helpt mensen en organisaties in hun groei en verandering met als doel een blijvende verbetering van resultaat en performance.

Dit door middel van een mix van diensten (Interim-projectmanagement, Sales en Management performance, Business Coaching en Hands on HR support).

U kunt de uitgebreide expertise, kennis en ervaring die bij Top-Result aanwezig is inzetten. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op uw markt. De samenwerking met DD-group biedt ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren.

Wilt u een oriënterend gesprek, hoe een praktische en motiverende aanpak bij verandering voor uw mensen en organisatie toegevoegde waarde en blijvend resultaat oplevert?
Top-Result

Contactpersoon: Lian Gebhardt

06 46 40 68 53
Lian@Top-Result.nl
Werving & Selectie / online assessments op alle niveaus
Persoonlijke begeleiding
Verbetering van resultaat en performance, zowel individueel als in teamverband.

Connecting People

Connecting People is al Jaren hét toonaangevende uitzendbureau gespecialiseerd in Plug & Play logistiek medewerkers. Zij geloven dat een succesvolle samenwerking een resultaat is van de juiste persoon op de juiste plek. Hier zorgen zij voor. Zo een belofte kunnen ze realiseren omdat ze niet enkel een strakke selectieprocedure hebben aan de voorkant, maar tevens het personeel effectief opleiden en trainen. Door te investeren in personeel verbeteren wij niet alleen het werkplezier van de uitzendkrachten maar bevorderen ze ook de productiviteit en de waarde die zij kunnen hebben voor uw organisatie.

iTanks

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Een industrie met enorm veel innovatiepotentieel.

iTanks verbind bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.